Május első vasárnapja az édesanyák ünnepe. Azoké a rendkívül erős, kitartó és büszke anyukáké, akiknek minden tettében meghúzódik az önzetlen szeretet és az odaadás.

Mi lehetne a legszebb ajándék a Te édesanyád számára is, ha nem egy olyan dolog, amit szeretettel készítesz?

A saját kézzel készített apróságok pontosan azért bírnak sokkal nagyobb hatást és örömet kiváltani, mert látszik a beléjük fektette munka, amit szívvel-lélekkel csinálsz. Ezért arra gondoltunk mutatunk Neked három igazán szépséges DIY ötletet, amivel Te is meglepheted anyukádat!

Az első ajándéktipp azoknak az édesanyáknak fog kedvezni, akik imádnak elmerülni az emlékek sűrűjébe!

Válassz egy tetszőleges képkeretet és fesd le anyukád kedvenc színével! Ha szeretnél még ragyogóbb hatást elérni, tovább fokozhatod a végeredményt az Annie Sloan metál waxok segítségével, amelyekkel finomíthatod az egységes bázis kinézetét. Amikor mindennel végeztél, akkor válassz ki egy számotokra kedves fotót (pl. gyermekkori fotó Rólad, családi nyaralás egyik pillanata, vagy kettőtökről egy közös kép) és tedd bele!

Anyukád biztosan meg fog hatódni, hogy ennyi időt szántál arra, hogy mosolyt csalj az arcára ezen a jeles ünnepen!

d20706be81a517155760778c9fd5b0a5

Ha anyukád egy igazi konyhatündér, aki mindig elkényeztet a finomságaival, akkor a második ajándékötlet egy igazán neki való választás!

Szerezz be egy egyszerű fakanál szettet és dobd fel minden egyes darab fogóját a Chalk Paint festékek bármelyikével. Mártsd bele a fakanalak végét a festékes tubusba és lógasd lefelé, hogy a felesleg le tudjon csöpögni róluk. Várd meg míg teljesen megszáradnak, majd kösd át őket egy színes szalaggal és már kész is az anyák napi ajándék!

Akár az egységes megjelenés mellett döntesz, akár a színek különböző kombinációja mellett, ezzel az ajándékkal biztosan megszínesíted édesanyád főzési rutinját!

Mothers-Day-crafts-2

A harmadik ajándéktípusnak azok az anyukák fognak a legjobban örülni, akik szerelmesei a virágoknak és a szép dekorációknak!

Kutasd otthon fel a régi befőttes üvegeket és fesd le őket egy finom árnyalattal, mint például a French Linen! Ha ezzel megvagy, akkor ízlés szerint koptasd meg a felület egyes részeit, hogy még egyedibb hatást tudj elérni! Díszítheted egyedi mintákkal, vagy akár egy “Boldog Anyák Napját!” felirattal is! Ha mindennel kész vagy, tedd bele anyukád kedvenc virágait és lepd meg vele őt egy finom reggelivel párosítva!

Ettől az édes ajándéktól biztosan a Te édesanyád szíve is elolvad!

Painted-Mason-Jars-Annie-Sloan-Chalk-Paint-Old-White-1-of-1

Te mivel csalsz majd mosolyt az arcára?