A tavasz a megújulás, a frissesség és az új kezdet szimbóluma. Ez az az évszak, amikor újra elkezdünk pezsegni. Élvezzük, ahogy a nap egyre többször kukucskál ki a felhők mögül, a fák rügyezni kezdenek és a madarak is vidám csiripeléssel ébresztgetik az idáig szunnyadó természetet. A szürkeség és a fakó színek a téllel együtt búcsút intenek és a tájat tarka színek borítják be.

Annie Sloan tavasz

Ha szeretnéd otthonodba is elhozni a tavaszt, akkor most mutatunk Neked néhány tippet, hogyan varázsolhatod bútoraid újjá! Válassz az évszakhoz passzoló tavaszias pasztell színeket, amelyek ennek a pár hónapnak az üdeségét és lágyságát tükrözik!

5 igazán tavaszias árnyalat Annie palettájáról:

  1. A Chalk Paint festékek közül az Old Ochre színével egy igazán visszafogott mégis elegáns kinézetet kölcsönözhetsz bútoraidnak.
  2. Ha a babás árnyalatok szerelmese vagy, akkor az Antoinette Chalk Paint festék a Neked való választás!
  3. Megidéznéd az orgonák karakteres világát lakásodban? A Henrietta lilás tónusban pompázó színével ez egy szempillantás alatt sikerülhet!
  4. A kitisztult égbolt az egyik legfeltűnőbb hozománya a tavaszi hónapoknak. Ez az az időszak, amikor, ha felpillantunk az égre csak a végtelenbe nyúló kékség tárul elénk. A Louis Blue Chalk Paint festékkel most Te is otthonodba csempészheted ezt az életérzést!
  5. A hajtást bontó friss rügyek és a bimbózó virágok szembetűnő frissességgel törnek utat a tavasz mezsgyéjén. Ha te is ezt a kitörő energiát képviseled, akkor az Antibes Green árnyalattal garantáltan nem lősz mellé!

nyeremény2

 

TIPP: Ha más árnyalatokat szeretnél pasztell színbe bújtatni, akkor az Old White Chalk Paint segítségével könnyedén lágyíthatod az intenzívebb tónusokat. Finishként pedig használd a Clear Wax-ot, vagy akár a White Wax-ot, hiszen ezzel egy picit lágyabb, púderesebb kinézetet adhatsz bútoraidnak.

 

Vidámság a gyerekszobában!

Nemcsak a nappaliba, vagy a hálóba tudod becsempészni a tavaszi árnyalatok finomságát, de a gyerkőcök bútorait is új színbe öltöztetheted. A kis székek, asztalkák és a további bútorkiegészítők fontos színterei lehetnek gyermeked játékában. Gondoljátok ki együtt a színeket, keverjétek ki a legszebb árnyalatokat, hogy a közös móka egy új élménnyé kovácsolódjon.

(A szék és a kis asztal teteje Antoinette árnyalattal lett lefestve, az asztal lábai pedig az előbb említett technikával készültek. Az alkotó a világos Pure White festékbe cseppentett az igazán karakteres türkiz Florence árnylatból és azt dolgozta el az asztalka alsó részein.)

a7300ce55c1d7084c9a936ecf1c41b3d

 

Öltöztesd idén a húsvéti dekorációt, a tojásokat, a kis nyuszikat és akár még a barkát is Annie Sloan színekbe! 

Hamarosan itt a Húsvét, ami azt jelenti, hogy a tavaszi dekorációt is pasztell árnyalatokkal ruházhatod fel. Dobd fel a locsolóknak szánt csomagot egy-egy saját alkotással, amiben a hagyomány és a modernitás egyszerre ötvöződik.

TIPP: Válassz a Chalk Paint paletta színei közül egyet, mártsd meg a tojásokat benne úgy, hogy szép egyenletesen befogja mindenhol őket! A díszítéshez használj a Metál Wax-ok közül egy tetszés szerinti árnyalatot és rajzolj mintákat egy vékony ecset segítségével!

eggs2

Te melyik színnel varázsolnál tavaszt az otthonodba?