Végre hazánkban is elérhetőek Annie csodálatos újdonságai, a Gilding Wax-ok! Ezek az új finish termékek lehetővé teszik, hogy a kreativitásodnak és a fantáziádnak semmi se szabjon határt. Nincsenek körvonalak, nincsenek szabályok, csak Te és a képzeleted!

SŐT! Most nemcsak egy, hanem öt elképesztően szép árnyalatban érhető el a magyar forgalmazóknál.

A Fényes Arany színű wax-szal pillanatok alatt teremtheted meg a királyi pompát bútoraid részleteiben.

A Fényes Ezüst finoman emeli ki a textúrákat egy leheletnyi csillogással megfűszerezve.

Ha visszaszeretnéd idézni a régi korok fényűző atmoszféráját az Óarany árnyalatú wax-szal most könnyedén megteheted.

Ugyanezt a hatást érheted el Annie Óezüst színű krémes finish termékével, ami a grafitos szürkeséggel mélyíti el a textúrákat.

Végül pedig, ha a modern színek kedvelői közé tartozol, akkor a Réz árnyalatú wax-szal teheted még trendibbé lakásod kiegészítőit, amelyben az arany és rózsás tónusok egyszerre találkoznak.

annie-sloan-gilding-wax-trunk-thumb

Kíváncsi vagy, hogy ezek a fenséges metál wax-ok, hogyan mutatnak a valóságban?  Annie rövid videójából megtudhatod, milyen gyönyörű díszítései lehetnek a Gilding Wax-ok Chalk Paint festékekben úszó bútoraidnak!

Miért jó a Gilding Wax?

  • Kiemeli bútoraid különleges felületeit!
  • Extra textúrát ad a festett területeknek!
  • Könnyedén, akár ecset nélkül is használhatod!
  • Izgalmas kontrasztokat varázsolhatsz vele bútoraid felületére!
  • Krémes állaga finom, fémes árnyalatokkal teszi lenyűgözővé lakásod kiegészítőit!
  • A 15 ml-es tubus, akár 1,7 nm-es terület befedésére is alkalmas!

Használata nagyon egyszerű. Faragásokra, díszlécekre könnyedén felhelyezheted, illetve minták és alakzatok létrehozásához is tökéletes és még stencil sablonnal együttesen is tudod használni. Akár szöszmentes, puha ronggyal vagy egy kis ecsettel is bele foghatsz az alkotásba, de még az ujjaid is tökéletes eszközként szolgálhatnak a metál fényű krémes waxok felviteléhez. Nyomj egy kis adagot az ujjbegyedre és dolgozd el a kiválasztott bútoron, miután kedvenc Chalk Paint színed már megszáradt.

 

Kedvet kaptál az alkotáshoz?

Válassz az öt metálos szín közül és készítsd el otthonod újabb figyelemreméltó darabját a Gilding Wax-szok segítségével! Ne felejtsd el használni az #AnnieSloanGildingWaxes hashtaget posztoláskor, így a bútorfestés szerelmesei egytől egyig megcsodálhatják munkádat.