Izgalmas nyarunk és őszünk volt, sokféle új hír érkezett Angliából, Annietől. Fáradhatatlanul fejleszt és alkot, ami számunkra rendkívül inspiráló. Többek között október végére Annie 3 csodálatos új színnel bővítette a Chalk Paint ™ színpalettát.
3 olyan dinamikus, intenzív színnel, ami igazán inspirálóan hat az emberre!

Annie Sloan újdonságok
Az elsőről, a Givernyről, még nyáron lehullott a lepel. Ez egy igazán vidám, hideg kék árnyalat, ami arról a francia faluról kapta a nevét, ahol Monet élt. Ezzel a kékkel a mediterrán életérzést tudod nagyon jól becsempészni az otthonodba! További inspirációért kattints IDE!

Annie Sloan Giverny

A kép forrása: anniesloan.com

A másik két szín október végén mutatta meg magát, ők az Amsterdam Green és a Honfleur.
Az Amsterdam Green a holland főváros autentikus zöld ajtóiról és zsalugátereiről kapta a nevét. Ez az árnyalat egy erős sötétzöld, ami nagyon jól működik együtt a fehér-, a krém-, vagy a földszínekkel.

Annie Sloan Amsterdam Green

A kép forrása: anniesloan.com

A Honfleur pedig egy igazán kellemes, meleg barna, ami egy bájos normandiai faluról kapta a nevét. Sötét, karakteres színe egyaránt jól mutat a világos színekkel is és az olyan domináns színekkel is, mint az Antibes Green. Próbáld ki őket bátran, az eredmény lenyűgöző lesz! További insprációért kattints IDE!

Annie Sloan Honfleur

A kép forrása: anniesloan.com

Az új Chalk Paint ™ színeket forgalmazóinktól tudod megrendelni!
Inspirációkat, ötleteket pedig meríthetsz Annie Pinterest tábláiból is!

Annie Sloan Paints Everything
Persze a 3 új szín megalkotása mellett sem tétlenkedett Annie. Néhány hete elkészült a legújabb könyve is, a Paints Everything, amelyben 40 lépésről-lépésre bemutatott projektet ismerhetsz meg. Annie célja ezzel a könyvvel az, hogy megmutassa, hogy valóban BÁRKI képes egyedivé tenni az otthonát.
A könyvben többek között találsz útmutatást a stencilezéshez, az aranyozáshoz, a transzfertechnikához, sőt még a textilfestéshez is! Ezzel a kiadvánnyal Te is képes leszel kihozni a legtöbbet az otthonodból egy kis  Chalk Paint™ festék segítségével
(vagy ajándéknak is adhatod ☺)

Légy büszke az alkotásodra!

Te már kipróbáltad az új színeket? Ha igen, oszd meg velünk is,  küldj el egy előtte/utána képet az elkészült bútorodról az anniesloanhungary@gmail.com e-mail címre és mi szívesen megmutatjuk, hogy mások számára is inspiráló legyen!