Január második felében a világ legnevesebb lakberendezési szakemberei, gyártói mind-mind a Maison et Objet párizsi lakberendezési kiállításon voltak. Kiállítóként vett részt Annie Sloan és a nemzetközi forgalmazói csapata is idén rajta.

Ez a kiállítás és vásár az egyik legóriásibb szakmai rendezvénye, amit elsősorban a gyártók, designerek számára rendeznek meg évente többször is Párizsban, Szingapúrban és Miamiban.   Ez nem csupán egy szakvásár, hanem egy valódi inspirációs Kánaán.

Vannak olyan standok, amelyek ház nagyságúak, egész kertek, szobák vannak bennük berendezve a legkülönlegesebb designer tárgyakkal, bútorokkal és kiegészítőkkel.

A kiállítótér tobzódik a különböző stílusokban: rusztikus, vintage, modern, natúr, retró és eklektikus. Idén is hódított az újrahasznosítás, számtalan tárgy kapott új funkciókat és ezzel új életet is (pl. bicikli alkatrészek, gumi abroncsok, befőttesüvegek és még sok más..)

Az idei volt az első alkalom, hogy Annie Sloan és csapat is részt vett a Maison et Objet-en, így roppant izgatott volt mindenki. Az 5 nap alatt számos mintadarabot készítettek a Stockistok is a standon. Folyamatosan készült valami (tálak, asztalkák, sámlik), aminek a kulisszáiba betekinthettek a kiállítás vendégei. Nem csupán a Chalk Paint, hanem Annie izgalmas stenciljei, különleges texiljei is bemutatkoztak ezeken a mintadarabokon.

Ha szeretnél még többet megtudni a kiállításról, akkor olvasd el a résztvevők cikkeit róla:

Nemiskacat Enikő beszámolóját itt olvashatod el,

Annie Sloan saját beszámolóját angol nyelven pedig itt.